Logo gazetroosendaal.nl

Ouderenmiddag St. Josephkerk

Woensdag 11 juli. zijn de ouderen weer van harte welkom in de St. Josephkerk, St. Josephstraat 4. Die middag is er een gevarieerd programma waarbij de Ka(l)sdonkse dames Kaat en Kee zullen vertellen over vroeger en nu. Natuurlijk is er ook ruim tijd om gezellig bij te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

De middag duurt van half twee tot ongeveer kwart over vier. De ouderenmiddagen werden ooit ingesteld omdat de vakantietijd voor onze senioren vaak een saaie tijd was: familie en bekenden waren weg en buurthuizen bleven dicht, net als de soos. De middag in de St. Josephkerk is er een uit een reeks van drie, georganiseerd door de Sint Norbertusparochie. Als eerste was er de zeer geslaagde ouderenmiddag in O.L.Vrouwe op 13 juni. Nu is het de beurt aan de St. Josephkerk, en de laatste zal plaatsvinden op woensdagmiddag 15 augustus in de Moeder Gods. U krijgt dus nog tweemaal de kans om de saaiheid van de vakantieperiode te doorbreken!

Op woensdag 11 juli is iedereen vanaf 13.30 uur welkom in de St. Josephkerk. Het programma begint om 14.00 uur en om ongeveer 16.15 uur sluiten we af. De toegang is gratis en opgave vooraf is niet nodig. Mensen die slecht ter been zijn en geen vervoer hebben, kunnen worden opgehaald en weer teruggebracht. Hiervoor moet u zich wel melden: tot uiterlijk maandag 9 juli bij de administratie, tel. (0165) 534667, tussen 9.00 en 11.30 uur. Rollators en opvouwbare rolstoelen kunnen mee, vaste rolstoelen kunnen wij helaas niet vervoeren. Tot ziens op woensdagmiddag 11 juli in de St. Josephkerk!

Op woensdag 15 augustus is iedereen weer van harte welkom in de Moeder Godskerk, ingang Luykenlaan, waar tussen 13.30 en ongeveer 16.00 uur een gezellige middag gehouden. Jan Jongmans vertelt over Mariakapelletjes en gevelstenen en toont daarvan dia’s. Hiervoor moet u zich aanmelden vóór 13 augustus. Achter in de kerken komen hiervoor formulieren te liggen. U kunt ook bellen naar het secretariaat van Moeder Gods: 0165-533786 of naar het secretariaat van de Sint Norbertusparochie: (0165) 534 667.

Meer berichten
Shopbox