Lwela Kasulwe komt naar OLT Nispen
Lwela Kasulwe komt naar OLT Nispen (Foto: Renée Missel)

Derde Exotische Markt is weer wat uitgebreider

Enthousaste vrijwilligers houden voor het derde jaar op rij een gezellige, knusse exotische markt: de Exotische Markt in en om het Openluchttheater van Nispen.

Ook deze 3e editie strijken kleuren, geuren, klanken én smaken van over de gehele wereld neer in Nispen; komt u ook? Dit jaar zal er zowel in als achter het Openluchttheater een podium zijn; zodat er doorlopend muziek, zang en dans wordt aangeboden.

Het podium is voor o.a. Roots Palmera (Caribische Reggae) , Lwela Kasulwe (Afrikaanse zang en gitaar) , Broazinha (Kaapverdische zang en gitaar), Trad. dans uit India met Chandana Sarma, Djembé Makasi, Remco en Valentijn Willems met Gypsy & Flamenco gitars, - danseres Miranda Brand. Er zal een creatieve mini workshop voor jong & oud zijn, helende klanken met Alice Vuurvogel én de PanBoedha Traveling Handpan School is aanwezig voor doorlopende gratis workshops.

Aan de inwendige mens is natuurlijk ook gedacht: heerlijk eten uit oa. Marokko, Vietnam, Indonesië en Suriname.

De parkeerplaats zal ingenomen worden door mooie kraampjes (naast de Wereldwinkel Roosendaal, Unicef en het Kenya Project zullen diverse andere mooie ondernemers uit de buurt present zijn) en daarnaast is er dus veel te zien en beleven!

Compleet programma en tijdschema vindt u op de website of volg het Openluchttheater Nispen op facebook

Entree; vrije gift, tijden: 12.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten