Foto: Goenhuysen

Circus Alexander bezoekt Heerma State

Vrijdag 8 juni streek Circus Alexander neer op het terrein van Heerma State in Roosendaal. Speciaal vanwege het 25-jarig jubileum regelde Groenhuysen drie voorstellingen voor bewoners en klanten van diverse locaties.

Het kleinschalige circus sloot precies aan bij de oudere doelgroep. In een intieme setting genoten de ouderen genoten van muziek, goochelspreuken, de clowns en de dieren. Een poedel die op zijn achterpoten door de hoepel springt en op het hoofd van zijn baasje kon staan. Een acrobaat die jongleert met kegels, ballen en zwaarden. En natuurlijk de clown die niet alleen de show op een ludieke manier presenteert, maar ook goochelt met duiven, doekjes en snoepjes.

Het publiek deed enthousiast mee met de 'Hocus Pocus' goochelbewegingen om de goochelacts te laten slagen. De kleinschalige opzet zorgde voor het persoonlijke karakter van het circus. De reacties van de bezoekers waren dan ook lovend. Een heerlijk uitje dichtbij huis!

Meer informatie over het jubileumjaar van Groenhuysen en alle activiteiten die de stichting organiseert vindt u op de website.

Meer berichten