Natuurlijk speelt Dirk Scheele ook verzoeknummers.
Natuurlijk speelt Dirk Scheele ook verzoeknummers. (Foto: )

Vrolijk popconcert (2+) van kinderpopster Dirk Scheele

Op zondag 10 juni om 14.00 uur speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn vrolijke Zomerpopconcert (2+) in Openluchttheater Vrouwenhof Roosendaal. Hij speelt zijn zonnigste en vrolijkste kinderliedjes.

Dirk Scheele neemt je mee op reis met zijn leukste zomerliedjes zoals Hoge bergen verre landen, Vroem vroem, Een zonnebril en Springen als een dolfijn. En natuurlijk ontbreekt ook Het insmeerlied niet, dat hij speciaal schreef voor de campagne 'Veilig zonnen' van het KWF. Iedereen mag meedoen; we gaan zelfs dansen als een Spaanse danseres of rondlopen als een beer.

Als Dirk op vakantie is, schrijft hij altijd wel een paar nieuwe liedjes en dat wil hij ook nu wel doen. Samen met jullie maakt Dirk ter plekke een heel nieuw zomerliedje. En natuurlijk speelt hij ook verzoeknummers.

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: 'Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!' In de zomer is Dirk Scheele ook te zien in de Nederlandse bioscopen met zijn allereerste bioscoopfilm: Op stap met Dirk Scheele.

Tickets verkrijgbaar via de website.

Meer berichten