Muzikaal bloed kruipt waar het niet gaan kan: Vader en dochter Habets verknocht aan elkaar en muziek.
Muzikaal bloed kruipt waar het niet gaan kan: Vader en dochter Habets verknocht aan elkaar en muziek. (Foto: Sieben Recreatie)

Vrolijke jazz opent zomer Parkpodium

De Hugger Mugger Jazz Band met gelegenheidszangeres Sofie Habets en een gastoptreden van de Jazzperados vormen het openingsmenu van het Sieben Parkpodium. Zondag 3 juni kan het publiek van 14.00 tot 17.00 uur weer gratis genieten op de rustieke locatie in hartje Recreatiepark De Stok.

Tijdens het Jazzfestival Breda 2010 kreeg Joop van Gool het idee om zelf ook ooit op dit festival te spelen. Hij vond een aantal enthousiaste medemuzikanten  en enkele jaren later kwam de droom uit. In 2013 speelde De Hugger Mugger Jazz Band in cafe Publieke Werken op het Bredase festival. Het intussen gelouterde en ervaren orkest wordt zondag bijgestaan door de Roosendaalse zangeres Sofie Habets, dochter van bandlid Charel.

Sofie Habets afficheert zich als 'stralende, gegronde mezzosopraan' en is met haar 27 jaar al een zeer ervaren artieste. Een korte opsomming: optredens door heel Nederland, ze geeft zangles, haar repertoire omvat kleinkunst en Nederlandstalige nummers, musical, popmuziek, klassieke liederen, jazz en op verzoek studeert ze speciaal repertoire in.

De Jazzperados is een traditionele jazzband uit Etten Leur. De groep is nu 7 jaar bij elkaar en speelt 'overal waar het feest is en waar de sfeer verhoogd moet worden'. Dat doen ze dan in jazzclubs, op street parades en bij bedrijfsfeesten.

Meer berichten