Foto: Bert Pessink

Extra zakcentje verdienen bij De Draai Roosendaal

Het bekendste wielerevenement uit de regio, De Draai is op zoek naar vrijwilligers. Na enkele grote veranderingen vorig jaar gaat de organisatie op de ingeslagen weg verder. De opzet van de koers beoogd weer een echte wedstrijd te worden, waar over een afstand van 120 km gestreden wordt.

roosendaal - Op zondag vinden weer de Race- en Mountainbike toertochten plaats die in samenwerking met de Kaaimannen georganiseerd worden. De sportieve afsluiting van deze dag beoogd een heuse fanmiddag op het Distelterrein en de Kade. De totale organisatie van De Draai draait volledig op de inzet van vrijwilligers. Ook voor de 39ste editie is men dan ook weer op zoek naar enthousiaste vrijwillige medewerkers.

Zo zoekt de technische commissie enkele mensen die handig zijn en een beetje verstand hebben van techniek, de wielercommissie heeft nog plaats voor enkele motorrijders, oversteekcontroleurs en bochtcommissarissen. Ook zijn nog mensen nodig voor de kaartcontrole en de bezetting van de kassa's. De werkzaamheden vinden voornamelijkvinden op zondag 5 en maandag 6 augustus tussen 09.00 en 22.00 uur. Voor hun inzet ontvangen de vrijwilligers, naast een lunchpakket en drinken, een T-shirt, een vrijwilligersvergoeding en een vrijkaart voor het warmdraaien op zondagavond.

Wil jij meehelpen en ben je 16 jaar of ouder? Meld je dan aan via Joop.verkerk@dedraai.nl.

Meer berichten