Foto: Wim Helmer

Bijzonder geslaagde opening Eye-Candy 19

Zondagmiddag was het bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal goed toeven tijdens de opening van expositie Eye-Candy 19. De bezoekers waren onder de indruk van de geëxposeerde professionele kunst van twaalf kunstenaars gepresenteerd, de live muziek door saxofonist Peter van Ineveld, de wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen en de bijzondere sieraden-catwalkshow.

Roosendaalse kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, de exposanten, de saxofonist Peter van Ineveld en vinoloog Corné Janssen ontvingen positieve reacties van de aanwezige bezoekers. Roelofs: "Wij kijken terug op een geweldige opening van alweer de 19e Eye-Candy expositie bij ons en het doet ons goed om te zien dat er zoveel waardering was voor deze opening. Heerlijke muziek door saxofonist Peter van Ineveld, een lekker wijntje proeven van Corné Janssen, de bijzondere sieraden-catwalkshow georganiseerd door Vincent Burger,  tevreden exposanten en een heerlijk sfeertje in onze galerie. Kortom, wij hebben genoten en kijken terug op een hele fijne en bijzonder geslaagde opening."

Kunstwerken van de volgende kunstenaars zijn tot en met 19 augustus te bewonderen: Brita Seifert (tekeningen), Louis La Rooy (glaskunst), Maurice La Rooy (glaskunst), Fons Uytdehaag (glaskunst), Marian Timmer (keramiek), Suzana Jovanovic (schilderijen), Laus Heezemans (stenen sculpturen en wandobjecten), Theo Schouten (wandobjecten en ruimtelijk werk), Jaap Hoeksma (schilderijen), Janneke Rottier (schilderijen), Vincent Burger (sieraden) en Anita Ammerlaan (schilderijen).

De expositie biedt weer een mooie diversiteit met glaskunst, keramiek, exclusieve sieraden en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur bij Galerie Anita Ammerlaan.

Meer berichten