Speciaal voor de gasten heeft de chef, Niels Verberne, een jubileummenu gemaakt voor een speciale prijs.
Speciaal voor de gasten heeft de chef, Niels Verberne, een jubileummenu gemaakt voor een speciale prijs. (Foto: )

Spijshuis en IJssalon Rucphen bestaan 1 jaar

Spijshuis Uit de Kunst en IJssalon Koud Kunstje hebben precies 1 jaar geleden hun deuren geopend. Het restaurant in het centrum van Rucphen heeft afgelopen jaar vele gasten mogen ontvangen in het mooie oude Raadhuis. In dit karakteristieke pand zijn naast het restaurant ook een galerie, lijstenmakerij en ijssalon gevestigd.

De kaart is internationaal, met klassieke gerechten en een moderne twist. De gasten laten weten vooral aangenaam verrast te zijn door de menu's Art en Taste. Menu Art is het 4-gangen verrassingsmenu met vooral seizoensproducten en bij menu Taste krijgt u een proeverij van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten geserveerd.

Geen high tea, wijn en bier maar high-planken. Bij het Spijshuis kiest u gewoon zelf wat u wilt drinken bij het kleine soepje, plank met hartige hapjes en zoete hapjes. Wel zo gastvrij dat u gewoon alle vrijheid heeft om verschillende drankjes te bestellen.

Van april tot en met september is IJssalon Koud Kunstje geopend. Het ijs wat hier wordt geschept is van meester ijsbereider Alfons IJscreaties uit Rijsbergen. Vele fietsers en wandelaars zijn hier al gestopt voor een verkoelende pauze.

Het 1 jarig bestaan wordt gevierd met de gasten. Speciaal voor hen heeft de chef, Niels Verberne, een jubileummenu gemaakt voor een speciale prijs.

U parkeert uw auto gratis en praktisch voor de deur bij Spijshuis Uit de Kunst. Het jubileummenu wordt in juni en juli geserveerd. Reserveer snel.

Locatie: Spijshuis Uit de Kunst, Raadhuisstraat 27a, 4715 CB Rucphen. Reserveren via 0165-769051 of info@spijshuisuitdekunst.nl. Meer info op de website.

Meer berichten