Logo gazetroosendaal.nl

Bouwhandeling Samenbouwen in Oudenbosch

UPDATE. Jordy Drieman, Drieman Events: "Per abuis hebben we u een uitnodiging verzonden voor de bouwhandeling van 'SAMENBOUWEN.IN Oudenbosch' met de verkeerde datum. Hier zijn we vanmiddag pas achter gekomen. Daarna hebben we vanuit Drieman Events veel deelnemers van het project gesproken en helaas kunnen niet alle kopers aanwezig zijn. Omdat Vastgoedregisseur en Willemsz Bouwbedrijf er waarde aan hechten dat alle kopers aanwezig zijn, of in ieder geval in de mogelijkheid gesteld worden om erbij te zijn, hebben we besloten om de bouwhandeling op donderdag 31 mei 2018 te annuleren.

We willen eenieder excuses maken voor het ongemak, maar het gaat om een menselijke fout in de uitnodiging, waarbij de verkeerde datum gebruikt is. Alle overige zaken zijn wel afgestemd voor de donderdag en niet voor de woensdag, waardoor we genoodzaakt zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe datum. We gaan morgenvroeg overleggen met de gemeente Halderberge en de andere betrokken partijen en hopen zo snel mogelijk met een nieuwe datum te komen. Het tijdstip zal wat ons betreft hetzelfde blijven (16.00 uur - 18.00 uur) en we richten ons momenteel op de week van 11 juni 2018."

Op woensdag 30 mei zal de bouwhandeling van het nieuwbouwproject 'SAMENBOUWEN.IN Oudenbosch' plaatsvinden. Deze bouwhandeling wordt u aangeboden door Vastgoedregisseur B.V. en Willemsz Bouwbedrijf B.V. en zal starten bij de woningen die op dit moment gebouwd worden

Om 16.00 uur zal Drieman Events bij de zes in aanbouw zijnde woningen aan het Groene Woud in Oudenbosch starten. Elke koper zal hier samen met het bouwbedrijf een symbolische handeling verrichten. Vervolgens komt men voor het officiële gedeelte van de bouwhandeling samen in Brasserie 'Het Vrolijke Schaap' in Oudenbosch. Hier wordt met alle betrokkenen geproost op een voorspoedige bouw en zullen verschillende sprekers het woord tot de aanwezigen richten. Rond 17.15 uur is de afsluiting met een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. De bouwhandeling is om 18.00 uur afgelopen. 

Programma Bouwhandeling

16.00 uur: Ontvangst van alle genodigden;
16.05 uur:  Symbolische bouwhandeling aan het Groene Woud in Oudenbosch;
16.50 uur: Officieel gedeelte van de bouwhandeling in Brasserie 'Het Vrolijke Schaap', Fenkelstraat 23, Oudenbosch;
17.15 uur: Afsluiting met aansluitend informeel samenzijn met hapje en drankje;
18.00 uur: Einde bouwhandeling.

Meer berichten
Shopbox