Foto: Muziekvereniging Oranje Wouw

Duoconcert Oranje Wouw en Brassband Roosendaal

Op zaterdagavond 26 mei verzorgen harmonie Oranje uit Wouw en Brassband Roosendaal een duoconcert in de kleine zaal van schouwburg de Kring in Roosendaal. De aanvang van het concert is 20.15 uur. Kaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via de website van De Kring.

Brassband Roosendaal is opgericht op 26 juli 2016 met als doel het promoten van de blaasmuziek en in het bijzonder de brassband bezetting in de regio West-Brabant. Brassband Roosendaal tracht haar doel te bereiken door het verzorgen van concerten in de gehele provincie Noord- Brabant en daar buiten.

Op zaterdag 9 juni neemt brassband Roosendaal deel aan de open Nederlandse Brassband kampioenschappen in Drachten.  Brassband Roosendaal bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten uit geheel West- Brabant en staat onder leiding van Frank de Jong.  Zij zullen op deze avond een aantal gevarieerde werken spelen die zij ook in Drachten zullen uitvoeren.

Harmonie Oranje uit Wouw is opgericht in 1874 en uitgegroeid tot een volwaardig harmonieorkest met een gevarieerd muziekrepertoire. Oranje bestaat uit ruim 50 muzikanten en heeft de afgelopen jaren verschillende grote muziekprogramma's gepresenteerd o.a Muzikaal Menu, Circus Fantasy en de bijzondere open lucht voorstelling Het Blauwe Uur.

Onder leiding van gastdirigent Ward de Ketelaere speelt Oranje deze avond o.a. de werken Godspeed van Stephen Melilo, Wind in The Willows van Johan de Meij en het temperamentvolle Fiesta Cu Tres Banda van Pi Scheffr.

Meer berichten