Logo gazetroosendaal.nl

Natuurconcert op de Brabantse Wal

Hoe klinkt de natuur op de Brabanste Wal? Graag nemen het Regio Orkest West-Brabant en Natuurmonumenten u op 26 mei mee in een muzikale beleving over de prachtige natuur van de Brabantse wal en van het Grenspark.

Zij presenteren een zeer divers programma vanaf 15.15 uur, waarbij de verschillende natuurmonumenten een muzikale omlijsting krijgen.

Wat kunt u verwachten van het concert? Tijdens het concert neemt verteller Merlijn Timmers u mee op reis door de prachtige natuur die Nederland rijk is. In de bossen en velden vinden we kleurrijke vlinders, bijen en andere insecten. We nemen ook een duik in de onderwaterwereld.

De natuur is op beeld voor u vastgelegd en tijdens de muziekwerken spelen we verschillende films voor u af. Maar schroom niet om op de klanken van het orkest af en toe uw ogen te sluiten en uw eigen fantasie te laten gaan.

Het volledige programma bestaat uit een excursie in de natuur met aansluitend een natuurconcert.

Er is een apart tarief voor volwassenen en kinderen. Trek goede (wandel)schoenen aan en kom bij voorkeur op de fiets of te voet. Er is wel parkeergelegenheid. Kaarten zijn te verkrijgen via deze website. Locatie: Brabantse Wal Beheer- en recreatieschuur in Ossendrecht

Voor meer informatie over het orkest en de kindervoorstelling kunt u een kijkje nemen op de website en social media.

Meer berichten
Shopbox