Logo gazetroosendaal.nl

Workshopdag Faber-Castell bij Art Plaza

Op 30 mei is er een workshopdag van Faber-Castell bij Art Plaza Roosendaal.

Tijdens deze leuke en leerzame workshops kan je de materialen uitproberen en een klein werkstuk maken. Er wordt uitleg gegeven over de potloden en pennen door Faber-Castell demonstratrice Nicky Saliha en er worden ideeën aangereikt. Je kan verder geheel naar eigen inzicht een leuk werkstukje maken.

De kosten voor een workshop bedragen slechts 5 euro en je krijgt bij aankoop vanaf 15 euro aan Faber-Castell artikelen 7,50 euro korting! Je kan je natuurlijk ook inschrijven voor beide workshops.

Workshop 1: Faber-Castell Polychromos kleurpotloden
Een leuke kleurworkshop waarbij je veel leert over alle aspecten van het tekenen en inkleuren met de Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell.
Van 10.30 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 14.00 uur.

Workshop 2: Handlettering met Faber-Castell Pitt artist fineliners en Faber-Castell brushpennen.
Je gaat met allerhande pennen van Faber-Castell aan de slag en maakt een leuke kaart met handlettering.
Van 11.30 tot 12.30 uur en van 14.00 tot 15.00 uur.

De kosten van de workshop(s) dienen wel van tevoren betaald te worden. De kortingsbon ontvang je tijdens de workshops en is alleen op woensdag 30 mei geldig.

Je kan je aanmelden voor deze workshops in onze winkel, galerie of door een mail te sturen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken voor deze workshops en VOL=VOL, dus wees er snel bij! Laat ons weten aan welke workshop(s) je wilt deelnemen en op welke tijden.

Art Plaza Roosendaal, Dr Braberstraat 7 in Roosendaal. Onze winkel is open op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal, vrijdag t/m zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Email: info@anitaammerlaan.com.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox