Logo gazetroosendaal.nl


Foto: Worktrans

Open dag opleidingen in transport en personenvervoer

Op zaterdag 26 mei, van 10.00 tot 14.00 uur, houden Worktrans en Workbus Uitzendbureau in Roosendaal een Open Dag. Deze dag is voor iedereen die geïnteresseerd is in werk in transport en logistiek, een gratis chauffeursopleiding (C, CE en/of D-rijbewijs) of Code 95.

Tijdens deze dag wordt je alles verteld over de vacatures in het goederen- en personenvervoer en over het werk bij opdrachtgevers. Worktrans en Workbus Uitzendbureau bieden gratis chauffeursopleidingen (voor het C, CE en D rijbewijs) aan en vertelt je alles over het opleidingstraject. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om je Code 95 te behalen.

Wil jij op korte termijn starten als vrachtwagenchauffeur of buschauffeur? Dan kan je via Worktrans of Workbus een opleiding volgen en daarna met een baangarantie direct aan de slag.

Voor de opleiding C of D rijbewijs moet je in het bezit zijn van het B-rijbewijs. Als toekomstig beroepschauffeur wordt ook wel flexibiliteit verwacht, aangezien het geen van 9 tot 5 baan is. Ben je al in het bezit van je C, CE of D-rijbewijs, maar mis je de Code 95? Dan kun je hier ook terecht om jouw Code 95 kosteloos te halen.

Zie jij jezelf al op een vrachtwagen of bus rijden? Kom dan op 26 mei naar de open dag in Roosendaal of bezoek één van de andere locaties in Nederland. Kun je niet op 26 mei? Je kunt ook contact opnemen om een afspraak maken voor een ander moment. De vestiging in Roosendaal is gevestigd op de Borchwerf 14.

De andere vestigingen zijn in Purmerend, Oudehaske, Pijnacker, Apeldoorn, Venlo en Groningen. Meer informatie en contactgegevens vind je op de website.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox