"Wij kijken erg uit naar de speciale sieraden-catwalkshow", aldus Patrick Roelofs, organisator van Eye-Candy 19. Foto: Marius Suiker.
"Wij kijken erg uit naar de speciale sieraden-catwalkshow", aldus Patrick Roelofs, organisator van Eye-Candy 19. Foto: Marius Suiker. (Foto: Marius Suiker)

Opening Eye-Candy 19 met speciale sieraden-catwalkshow

Op zondag 27 mei van 13.30 tot 17.00 uur vindt de opening van Eye-Candy 19 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door saxofonist Peter van Ineveld, een wijnproeverij door Corné Janssen en een spectaculaire sieraden-catwalkshow georganiseerd door goudsmid, ontwerper en sieraadkunstenaar Vincent Burger.

Tijdens deze expositie is tot en met 19 augustus het werk van de volgende twaalf professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal: Brita Seifert(tekeningen), Louis La Rooy(glaskunst), Maurice La Rooy(glaskunst), Fons Uytdehaag(glaskunst), Marian Timmer(keramiek), Suzana Jovanovic (schilderijen), Laus Heezemans(stenen sculpturen en wandobjecten), Theo Schouten(wandobjecten en ruimtelijk werk), Jaap Hoeksma(schilderijen), Janneke Rottier(schilderijen), Vincent Burger(sieraden) en Anita Ammerlaan(schilderijen).

De expositie biedt weer een mooie diversiteit met glaskunst, keramiek, exclusieve sieraden en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Om 14.30 uur zal een spectaculaire sieraden-catwalkshow plaatsvinden waarbij de exclusieve sieraden van Vincent Burger door professionele modellen worden geshowd. Een DJ verzorgt naast de muziek ook een lichtshow. In zijn werkplaats in Purmerend ontwerpt en vervaardigd Vincent unieke sieraden, daarnaast organiseert hij sinds een aantal jaren sieraden-catwalkshows en doet deze shows ook in samenwerking met couture ontwerpers. "Ik maak persoonsgerichte sieraden die nog niet bestaan en als iemand mij vraagt een sieraad te ontwerpen kan diegene rekenen op een uniek exemplaar. Mijn doelgroep zijn de mensen die speciaal ontworpen sieraden waarderen en/of maatwerk wensen, gemaakt door iemand met veel ervaring in dit ambachtelijke smeedwerk."

Patrick Roelofs (organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): "Met het werk van deze geweldige kunstenaars zijn wij er van overtuigd dat Eye-Candy 19 weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers."

Saxofonist Peter van Ineveld zal voor sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening. "Geweldig dat hij weer bij ons komt spelen." Wijnliefhebbers kunnen weer terecht bij vinoloog Corné Janssen om een heerlijk wijntje te proeven. "Wij kijken ook erg uit naar de sieraden-catwalkshow. Iedereen is welkom om er samen met ons een gezellige zondagmiddag van te maken."

Meer berichten