Samuel Gallery best beoordeelde bedrijf in Roosendaal

Verschillende Roosendaalse bedrijven hebben een bedrijfspagina op Telefoonboek.nl waar (potentiële) klanten terecht kunnen voor informatie over het bedrijf en om dat bedrijf te beoordelen op de algemene indruk, service en prijs-kwaliteitverhouding. Op de bedrijfspagina verschijnt dan een gemiddeld cijfer.

Het best beoordeelde bedrijf in Roosendaal is Samuel Gallery, dat een 10 kreeg op basis van 131 beoordelingen. Dit bedrijf verkoopt zorgvuldig uitgekozen kwaliteitsproducten zoals vintage goederen, verzamelobjecten en juwelen. De eigenaar van Samuel Gallery runt ook Samuel Incasso, waar jurist Samuel zich bezighoudt met incassowerkzaamheden. De twee bedrijven staat met elkaar in verband. Samuel ziet door zijn incassowerk mensen met grote financiële problemen, bijvoorbeeld als gevolg van verkeerde investeringen.

Met Samuel Gallery verkoopt hij luxegoederen die mensen direct plezier opleveren, maar door de jaren heen ook hun waarde behouden en dus een goede investering zijn. Samuel Incasso is eigenlijk de echte winnaar van Roosendaal. Het bedrijf werd namelijk maar liefst 328 keer beoordeeld. Op basis daarvan kreeg Samuel Incasso een 9,9, waardoor het toch achter Samuel Gallery komt in de top vijf. Ter vergelijking, Samuels bedrijven werden 131 en 328 keer beoordeeld, waar andere Roosendaalse bedrijven doorgaans niet vaker dan 35 keer beoordeeld werden. Er zijn dus enorm veel mensen in actie gekomen om Samuel Gallery en Samuel Incasso hoog te beoordelen.

De nummer drie in de top vijf van de best beoordeelde bedrijven van Roosendaal is Steging Bouw. Dit bedrijf verricht uiteenlopende kluswerkzaamheden, van het plaatsen van kozijnen tot het realiseren van verbouwing. Ook bij Google krijgt Steging Bouw een hoge beoordeling, namelijk 5 van de 5 sterren. Op nummer vier staat Yamani Kapsalon, die op Telefoonboek.nl een 9,3 kreeg. Op Google kreeg deze toegankelijke en vriendelijke kapperszaak 4,7 van de 5 sterren. De nummer vijf is Power Car Cleaning. De totale reiniging van uw auto die het bedrijf aanbiedt, leverde het bedrijf een 9,3 op.

Top vijf

  1. Samuel Gallery                                 Gemiddelde beoordeling: 10
  2. Samuel Incasso                                Gemiddelde beoordeling: 9,9
  3. Steging Bouw                                   Gemiddelde beoordeling: 9,8
  4. Yamani Kapsalon                             Gemiddelde beoordeling: 9,3
  5. Power Car Cleaning                        Gemiddelde beoordeling: 9,3

De Noord-Brabantse stad Roosendaal is dankzij haar positie een belangrijke schakel in de verbinding tussen België en Nederland. Los daarvan is de stad, die dit jaar 750 jaar bestaat, ook op zichzelf een leuke stad die de moeite waard is te bezoeken. In de stad, die haar naam dankt aan ofwel de rietplant of de roos, vindt men verschillende winkels, verenigingen, parken, vinden jaarlijks allerlei evenementen plaats en is er aandacht voor kunst en cultuur. Tal van ondernemingen die gevestigd zijn in Roosendaal zijn door klanten beoordeeld op Telefoonboek.nl. Een tweetal bedrijven blijkt de beste beoordeling van de stad te ontvangen.

Meer berichten