Foto: Bert Pessink

Inschrijven Cloetta Halve Marathon

De inschrijving voor de 35ste Cloetta Halve Marathon van Roosendaal van zondag 24 juni verloopt ook dit jaar in delen. Wie zich voor 1 mei inschrijft via de website geniet van een aardige korting. Bovendien komt de voornaam van de deelnemer op het startnummer te staan.

Hiermee is deelnemen aan één van de afstanden van de Cloetta Halve Marathon nog leuker. De afstanden waaruit de lopers dit jaar kunnen kiezen zijn de KPO-kidsrun van 900 of 1700 meter, de BNdeStem Familieloop over 900 meter, de Rabobank 4 Engelse Mijl van 6,4 kilometer, de A. van der Linden van 10 kilometer en de Cloetta Halve Marathon van 21 kilometer. De KPO-kidsrun start op 24 juni om 14.00 uur, de start van de massale A. van der Linden 10 en Cloetta Halve Marathon is om 16.30 uur.

In het kader van Roosendaal 750 jaar heeft de organisatie ook een speciale Roosendaal 750 medaille laten maken. Voorzitter Edward Heijnemans roept iedereen die ooit heeft meegedaan aan één of meer edities op om dit jaar in de jubileumeditie mee te doen.

Meer berichten