Foto: EasyPark

EasyPark nu ook in Roosendaal te gebruiken

Goed nieuws voor inwoners van Roosendaal en Bergen op Zoom: zij kunnen voortaan snel en eenvoudig parkeren met EasyPark, de grootste mobiele parkeerapp van Europa.

Sinds de introductie in Nederland in september 2017 is EasyPark nu al te gebruiken in bijna honderd plaatsen in het land en dat aantal blijft zich verder uitbreiden, zodat uiteindelijk het hele land gebruik kan maken van de parkeerdienst. In Europa is EasyPark beschikbaar in meer dan zevenhonderd steden in dertien landen, waaronder België, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje. Daarmee heeft de app de grootste dekking in Europa. De EasyPark-app is in Nederland verkrijgbaar voor iOS- en Android-toestellen.

André Wielaard, Country Manager EasyPark Nederland en bestuurslid van Vexpan, het Nederlandse platform voor parkeren: "We willen méér zijn dan alleen een parkeerapp. We zijn vastbesloten om de drijfveer achter de volgende innovatiegolf in Nederland te zijn, en daarom brengen we onze technologie nu ook naar de Nederlandse markt. Na een vliegende start in Nederland is de app al te gebruiken in zo'n honderd Nederlandse plaatsen, en we verwachten dat binnen enkele maanden het hele land van EasyPark gebruik kan maken."

Sinds de introductie in 2001 is EasyPark een van de grootste parkeerapps ter wereld. In tegenstelling tot andere parkeerapps kan EasyPark gebruikers waarschuwen wanneer zij hoogstwaarschijnlijk vergeten zijn hun parkeeractie te beëindigen. Zo wordt het risico om per ongeluk te veel te betalen geminimaliseerd. Daarnaast heeft EasyPark onlangs Find & Park geïntroduceerd: een nieuwe service die automobilisten de beste route geeft voor het vinden van beschikbare parkeerplekken dicht bij hun bestemming. Dat scheelt een hoop tijd, moeite en frustratie.

Wielaard: "In steden over de gehele wereld zien we het steeds drukker worden – dat geldt zeker ook voor Nederland. Dat merken bezoekers en inwoners vooral doordat het steeds moeilijker wordt om een parkeerplek te vinden. Daarom is het onze missie om het leven in de stad in geheel Europa beter leefbaar te maken met wat wij 'Parking Excellence' noemen. Daarmee bedoelen we dat we automobilisten helpen om snel een parkeerplek te vinden, die ze aansluitend direct kunnen betalen. Daarnaast helpen we het parkeren in garages stimuleren, zodat er in drukke gebieden minder auto's op straat geparkeerd worden. De introductie van onze nieuwe Find & Park-service in de grotere Nederlandse steden is de ideale vervolgstap in het uitdragen van onze visie. De functie is net geïntroduceerd in Rotterdam en wordt stapsgewijs naar andere steden uitgebreid."

Volgens Johan Birgersson, CEO van EasyPark Group, bespaart de brede Europese dekking Nederlandse automobilisten tijd en moeite. "Met EasyPark hebben gebruikers aan één app voldoende, ook wanneer ze voor vakantie of een zakenreis in een van de dertien landen zijn, waar wij dekking bieden. Ze hoeven zich dus niet te registreren voor meerdere parkeerdiensten. Daarnaast zijn we erg trots op onze uitstekende klantenservice: we scoren een algemene klanttevredenheid van maar liefst negentig procent en een net promoter score van 66. Niet voor niets maken al ruim 2,5 miljoen automobilisten gebruik van EasyPark."

EasyPark is beschikbaar in de App Store en Google Play. Registratie is gratis.

Meer berichten