Theaterwerkplaats Tiuri start een dansworkshop op 8 zaterdagochtenden vanaf 12 mei.
Theaterwerkplaats Tiuri start een dansworkshop op 8 zaterdagochtenden vanaf 12 mei. (Foto: Reinier de Vlaam)

Tiuri houdt dansworkshops voor mensen met beperking

Theaterwerkplaats Tiuri start op zaterdag 12 mei met een dansworkshop op acht opeenvolgende zaterdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur in het Theaterhuis aan het Kadeplein 4 in Roosendaal. De serie van acht lessen is bedoeld voor mensen met een (verstandelijke) beperking vanaf 12 jaar.

Theaterwerkplaats Tiuri is een theaterdagbesteding voor acteurs en dansers met een ongekend talent. De maatschappij duidt ze aan als mensen met een (verstandelijke) beperking. Theaterwerkplaats Tiuri ziet ze als mensen met een speciaal talent. Vanaf half mei start Tiuri met deze dansworkshop dus ook met een vrijetijdsinvulling op zaterdagochtend. De aandacht ligt op beweging en dans.

Met de workshop staat plezier voorop. Er zijn geen eisen aan de deelnemers behalve enthousiasme. Deelnemers leren bewegen op een manier die bij hen zelf past. Vaste danspassen zijn niet belangrijk en hierdoor kan het vertrouwen in eigen kunnen alleen maar groeien.

Op woensdagavond 9 mei is een gratis proefles van 18.00 tot 19.00 uur, ook in het Theaterhuis aan het Kadeplein 4 in Roosendaal. Deelname is gratis, wel even van tevoren aanmelden.

Aanmelden kan met een mail naar info@theatertiuri.nl. Ook voor de gratis en vrijblijvende proefles. De kosten voor de workshop zijn 120 euro voor acht lessen. Wie meer wil weten over Theaterwerkplaats Tiuri kan op de website meer lezen.

Meer berichten