Foto: Nispen Vocaal

Nispen Vocaal houdt Korenmiddag in dorpshuis

Op 6 mei houdt het KBO meezingkoor Nispen Vocaal een Korenmiddag in dorpshuis Nisipa, Bergsebaan 8, te Nispen.

Het KBO meezingkoor Nispen Vocaal, opgericht op 11 mei 2010, is een gemengd koor met ongeveer vijftig enthousiaste leden. Ze repeteren om de twee weken in dorpshuis Nisipa van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Bij de leden is gezelligheid het voornaamste en dat proberen ze ook uit te stralen bij de optredens. Het repertoire bestaat voornamelijk uit bekende Nederlandse liedjes van vroeger en nu. Ze treden op bij festivals, in verpleeg-en verzorgingstehuizen en bij verenigingen in Nederland en België.

Muzikale begeleiding door drie accordeonisten, Kees van de Broek, Louis Geysen en Ferre van Honsté met als dirigent Dirk Wauters. Het koor krijgt veel complimenten en wordt vaak terug gevraagd voor een optreden. Dit is een goede stimulans bij de repetities.

Voor de vijfde keer organiseert het koor een Korenmiddag in dorpshuis Nisipa. De optredens worden verzorgd door zeemanskoor de Kreekrakkers uit Stampersgat, smartlappenkoor De Schijfse Noten uit Schijf, zanggroep Rucphen en meezingkoor Nispen Vocaal.

De korenmiddag begint om 13.00 uur en de toegang is gratis. Voor een sfeerimpressie kunt u foto's bekijken op de website.

Meer berichten