Kinderen die meedoen met de Sprookjesverkleedwedstrijd en verkleed naar de musical komen, maken kans op sprookjesachtige prijzen!
Kinderen die meedoen met de Sprookjesverkleedwedstrijd en verkleed naar de musical komen, maken kans op sprookjesachtige prijzen!

Win kaartjes voor Hans en Grietje de musical

Na een reeks betoverende sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment dit seizoen haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Op zaterdag 21 april is de smakelijke familievoorstelling te zien in Theater De Kring in Roosendaal. En jij kan hier kaartjes voor winnen? Hoe? Lees snel verder!

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen komen de kinderen de grappige, groene tovenaar Titus tegen, die ze meeneemt naar een bijzonder huisje. Alles is van snoep, koek en lekkernijen! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden. Maar wat zij niet weten is dat Titus' gemene vrouw Fien iets heel anders van plan is. Is de gastvrijheid van het tovenaarsduo oprecht, of begint voor Hans & Grietje het avontuur nu pas echt?

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker swingen tijdens de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Zaterdag 21 april om 14.00 uur, bij Theater De Kring, Kerkstraat 1, Roosendaal. Kaartprijs 17,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.dekringroosendaal.nl of telefonisch via 0165 555 555. Kijk voor meer informatie op de website.

De Gazet Roosendaal geeft 2 x 2 kaarten weg voor deze sprookjesachtige voorstelling. Wil je kans maken op twee kaarten? Stuur dan je naam, adres en woonplaats naar redactie.roda@persgroep.nl. Meedoen kan tot woensdag 18 april 12.00 uur. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer berichten