Foto: Scapino

Vernieuwd concept Scapino in Roosendaal geopend

Scapino Roosendaal heeft de deuren geopend van haar eerste filiaal met het nieuwe logo en concept. De 167ste winkel is te vinden in het winkelcentrum Roselaar.

Houten stellingen, lichte kleuren, heldere verlichting: de pas geopende winkel laat een nieuw en ander Scapino zien. Op de voorgevel prijkt trots het nieuwe logo in stoere, rode letters. "We hebben afscheid genomen van het geel in de oude huisstijl", zegt rayonmanager Jeroen Grimberg. "De kleur rood hebben we gehouden. Dat is de kleur van energie, kracht, passie en liefde. Het 'groter dan'-teken staat voor 'meer Scapino'. Denk aan meer kwaliteit, meer gemak, meer keuze, meer service en nog veel meer."

De winkel is verbouwd volgens het nieuwe concept. Klanten zullen verrast worden en gaan een heel andere Scapino ervaren dan ze gewend zijn. De schoenen worden op model gepresenteerd, niet meer op maat. Grimberg: "De klant kan bij ons terecht voor schoenen, mode en sport voor het hele gezin."

Vorige week heeft Scapino ook in Nijmegen een filiaal geopend helemaal in nieuwe stijl. Het filiaal in Roosendaal behoort samen met het filiaal in Nijmegen tot de eerste twee filialen met het nieuwe logo. Half april zal Scapino haar nieuwe concept en huisstijl verder lanceren en zullen meer filialen openen met de nieuwe uitstraling.

Scapino is een familiebedrijf opgericht door de familie Ziengs. Berend Ziengs (1920 – 2003), schoenmaker van beroep, begon in 1946 als winkelier en bouwde dit uit tot de succesvolle winkelformule Ziengs Schoenen. Daarnaast richtte Berend Ziengs een nieuwe winkelformule op genaamd Scapino, met als uitgangspunt: goede kinderschoenen, in grotere volumes, zodat ze voor iedereen betaalbaar werden. Henk Ziengs, eigenaar van Scapino, zet de oorspronkelijke missie van zijn vader en Scapino voort: goede schoenen voor iedereen betaalbaar maken.

Meer berichten