'Uw wens is mijn wereldreis' door Theatergroep Respect

Stichting Theatergroep Respect, een vrolijke musicalgroep voor mensen met en zonder beperking, heeft het afgelopen jaar weer hard gewerkt. Maar ook aan plezier ontbreekt het haar spelers zeker niet. Het is leuk om met zijn allen te bouwen aan een nieuwe voorstelling, waar u op zondag 18 maart in De Kring in Roosendaal weer van kunt gaan genieten.

Dit veertiende jaar neemt de theatergroep u mee naar het verre Oosten. Sjeik Bami Salami heeft een prijsvraag gemaakt en de vier winnaars mogen op wereldreis. Wat ze niet weten is dat ze een opdracht mee krijgen en samen moeten proberen het leven van het dochtertje van de sjeik te redden. Via de Zuidpool komen ze terecht in Spanje en daarna beleven ze avonturen in het Wilde Westen. Zou het ze lukken om de kleine Siri te redden?

Kom genieten van deze familie-musical vol kleur, zang, dans en grappige situaties. De voorstelling begint om 14.00 uur en de verwachte eindtijd is rond 16.45 uur. Deze vrolijke voorstelling is toegankelijk voor jong en oud; voor iedereen van 5 jaar tot 100+.

In de verlengde pauze kunt u in de foyer even bijkomen bij een mini-concert van Mien Oostvogels en lekker wandelen langs de kraampjes van onze Braderie. Op deze braderie vindt u allerlei artikelen die zijn gemaakt door mensen met een beperking; warme sjaals, mooie tekeningen, knuffelbeestjes en allerlei andere leuke en handige hebbedingetjes. Hieraan werken mee: De Bonte Hoeve uit Oudenbosch,

Merle de Vreede uit Wagenberg, De Martwienkel uit Oud Gastel en uit Roosendaal Het Biezevelleke, Ingrid Smits, De Plataan en Respect Creatief. Snuffel rustig rond. Er zit zeker ook iets voor u tussen.

Dringende oproep

Stichting Theatergroep Respect is dringend op zoek naar de zingende prins op het witte paard! De theatergroep zoekt voor haar jubileumproductie een mannelijke vrijwilliger tussen 18 en 35 jaar, die de rol van Prins wil vervullen en twee van haar spelers wil begeleiden. Enig zangtalent is een vereiste, evenals respect.

Daarnaast moet u graag willen werken met mensen en beschikbaar zijn op de woensdagavonden van begin april 2018 tot eind maart 2019. Een keertje overslaan gebeurt iedereen, maar de spelers rekenen op u. Het is dus vrijwillig, maar het is dus zeker niet vrijblijvend. Heeft u interesse? Neem dan contact op via een mailtje naar info@theatergroeprespect.nl.

Meer berichten
Shopbox