Foto: Heineken

Café De Coop ontvangt Zilveren Tapknop

Café De Coop uit Sprundel wint de jaarlijkse Zilveren Tapknop en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Zuidwest Nederland noemen. De Zilveren Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Martijn de Feiter, accountmanager van HEINEKEN Nederland, reikte de Zilveren Tapknop uit aan Ronnie Gommers, de eigenaar van Café De Coop. 

Beleving van de gast staat centraal Ronnie Gommers, eigenaar van Café De Coop, is bijzonder trots op de prijs en reageert: "Geweldig dat we op de tweede plek in de regio zijn geëindigd! Voor ons is het winnen van de Zilveren Tapknop een erkenning van ons harde werk het afgelopen jaar. Het enthousiasme dat onze gasten iedere dag met zich mee brengen, heeft ons extra gestimuleerd om elke dag de beste beleving in de zaak neer te zetten. We hebben het echt samen met onze gasten gedaan, dat maakt het extra mooi!

De uitreiking van de Zilveren Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Martijn de Feiter, accountmanager van HEINEKEN Nederland voegt toe: "We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken. Bij Café De Coop is iedereen welkom. Je vindt er gasten van verschillende verenigingen tot aan de jeugd. Ook staat de kwaliteit van bier hoog in het vaandel. De Coop heeft laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Zilveren Tapknop, een prestatie om trots op te zijn!"

De Gouden Tapknop is uitgereikt aan Buddha's en Café Zaal de Wereld ging naar huis met de Bronzen Tapknop. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor de beste nieuwkomer, het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.  

Meer berichten
Shopbox