Foto: Heineken

Café Zaal de Wereld ontvangt Bronzen Tapknop

Café Zaal de Wereld uit Rucphen wint de jaarlijkse Bronzen Tapknop en mag zich één van de beste horecazaken van 2017 uit de regio Zuidwest Nederland noemen. De Bronzen Tapknop is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests gedurende het jaar horecazaken beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Martijn de Feiter, accountmanager van HEINEKEN Nederland, reikte de Bronzen Tapknop uit aan Robbert van Zundert, de eigenaar van Café Zaal de Wereld.

Trotse eigenaar Eigenaar Robbert van Zundert is bijzonder trots op de prijs en de waardering voor Café Zaal de Wereld en reageert: "Wat een verrassing dat we de Bronzen Tapknop in ontvangst hebben mogen nemen! Dat wij als derde in de regio zijn geëindigd, is ongelofelijk! Ons team heeft hier het hele jaar ontzettend hard voor gewerkt en dan maakt ons extra trots!"

De uitreiking van de Gouden Tapknop is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Martijn de Feiter, accountmanager van HEINEKEN Nederland voegt toe: "We faciliteren al meer dan twaalf jaar trainingen en workshops voor horecazaken door heel Nederland. Zo kunnen we samen de gasten optimaal bedienen en zorgen we dat goed getapt pils, speciaalbier, cider en alcoholvrij bier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. Onze mystery guests testen de kwaliteit van de service bij de deelnemende horecazaken. Café Zaal de Wereld is een bloeiend dorpscafé dat ook zeer goed eten aanbiedt en een mooie feestzaal heeft. Het team van Café Zaal de Wereld heeft laten zien dat zij de terechte winnaars zijn van de Bronzen Tapknop. Een prestatie om trots op te zijn!" 

De Gouden Tapknop is uitgereikt aan Buddha's uit Steenbergen en Café De Coop uit Sprundel ging naar huis met de Zilveren Tapknop. Daarnaast zijn er dit jaar Gouden Spatels uitgereikt voor de beste nieuwkomer, het beste terras, het beste eetcafé, het beste speciaal biercafé en de beste sportkantine.  

Beste Nieuwkomer: De Groene Lanteern

Naast de uitreiking van de Bronzen Tapknop wordt ieder jaar ook de Beste Nieuwkomer met een Gouden Spatel in het zonnetje gezet. De Groene Lanteern uit Ouddorp, nieuw in het Goed Getapt kwaliteitsprogramma, heeft dit jaar de prijs voor Beste Nieuwkomer in de regio Zuidwest Nederland in ontvangst mogen nemen.

Meer berichten
Shopbox