Succesreprise 'Cyrano' van DMP in De Kring Roosendaal

Wegens een zeer succesvolle tournee is op woensdag 7 maart de voorstelling 'Cyrano' van Drie Maal Plankenkoorts bijgeboekt in De Kring in Roosendaal. Deze klassieker die door het Roosendaalse professionele gezelschap van een eigen signatuur is voorzien is dus nog een laatste maal in De Kring te zien.

Regisseur Gegam Soghomonyan vertelt: "Iedereen kent de man met de imposante neus. Het klassieke verhaal over Cyrano de Bergerac. Maar het gaat over zoveel meer, en is nog altijd actueel."

Met dit gegeven is schrijfster Michelle van Daalhoff dit heldenepos ingedoken en heeft zij daar, gevoed door de acteurs Bas Ambachtsheer, Ad Paantjens, Imme Steinmann en Dragan Zuijkerbuijk, een eigen saus over gegoten. Humor en tragiek strijden om voorrang in een romantisch verhaal over schoonheidsidealen, waardigheid en bedrog, maar bovenal: de liefde.

Laat je verrassen en kom op woensdag 7 maart om 20.15 uur naar De Kring Roosendaal. Kaarten voor deze succesreprise zijn inmiddels al te reserveren via de website. Kaarten kosten 18,50 euro per stuk, inclusief garderobe en pauzeconsumptie.

Bekijk ook de trailer van Cyrano hieronder:

Meer berichten
Shopbox