't Oppasbal vor de prallekes en brakskes

Speciaal voor de allerkleinste prallekes en brakskes van 0-4 jaar organiseert Stichting Carnaval Roosendaal op 8 februari 2018 een heel leutig feestje: 't Oppasbal.

In Roosendaal vergrijst de carnavalspopulatie net zo hard als heel Nederland vergrijst. En heel veel Tullepetaonen op leeftijd zijn gezegend met kleinkinderen en al het werk dat daarbij komt kijken. In de toekomst is de kans groot dat je als opa en oma structureel ingezet wordt om "op de kleintjes" te passen. En dat is leuk maar naast de kleintjes willen we ook voor hun oppassende hulptroepen een leuk feestje organiseren. Dat is leuk voor de kleintjes maar we willen ook voor hun oppassende hulptroepen een leuk feestje organiseren.

Dit unieke feest is op donderdagochtend (8 februari) van 09.30 tot 11.30 uur in Schouwburg De Kring. Daar kunnen de kinderen met hun opa, oma, gastouders, crècheleidsters enz. naar toe om er "te daanse, te kleure, en te schmienke."

Bovendien bestaat de mogelijkheid om met Prins Markus I, narreke Malou of sjampetter Rinus op de foto te gaan. We gaan ook nog een lekker "fruit'apke maoke" en Bram, onze voorleeskampioen uit 2017, komt speciaal naar De Kring om "ver'aoltjes' voor te lezen.

Meer berichten