Filmtheater Fanfare vertoont Wonder Wheel

In die zin vonden we de nieuwe Woody Allen (82 is hij al) geen echte Allen, dat er veel meer dan gebruikelijk aandacht werd besteed aan de meer dan prachtige vormgeving (camera Vittorio Storaro) en de veel minder aanwezige, vaak ellenlange discussies en gesprekken in zijn andere films.

Wel een echte Allen is Wonder Wheel waar hij een opnieuw een hele reeks aan topacteurs bereidwillig vond om mee te werken aan zijn film: Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi, Juno Temple om de belangrijkste maar even te noemen.

Wonder Wheel
Donderdag 8 februari 20.15 uur

In het New York van de jaren ’50 wonen ook wij even in een pretpark op Coney Island met z’n reuzenrad uit de titel. Daar zijn er de verstrengelde levens van Ginny, eens een actrice nu een serveerster, Humpty die over de carrousel gaat, Mickey de jonge en knappe badmeester die toneelschrijver wil worden en Carolina, Humpty’s dochter. De laatste was samen met een gangster tot dat fout ging. Daarom wordt ze door de maffia gezocht en zoekt ze onderdak bij haar vader.

Verenigde Staten 2017. Regie: Woody Allen. Duur: 101’. Met: Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi, Juno Temple e.v.a. De film wordt met pauze vertoond.

Vertoningsadres: Utopiazaal Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731 AA Oudenbosch. www.filmtheaterfanfare.nl

Meer berichten