Logo gazetroosendaal.nl


Specialisten van Cosmo Hairstyling Annemiek, Scarlett en Lyke.
Specialisten van Cosmo Hairstyling Annemiek, Scarlett en Lyke.

Cosmo Hairstyling alles onder één dak

Per 1 januari 2018 is er bij Cosmo Hairstyling een all-in-one concept. Haar, hoofdhuid, gezicht, massage, nagels, make-up en voeten laten verzorgen onder één dak is nu mogelijk. Vaktechniek, specialisme en wellness. Met de ruime openingstijden van 09.00 uur tot 20.00 uur, kunt u de verschillende behandelingen achter elkaar boeken zodat u weer op en top de salon verlaat. De specialistes stellen zich graag aan u voor.

Annemiek is al bijna 20 jaar eigenaresse van Cosmo Hairstyling. "Omdat er onder onze klanten veel vraag is naar een totaal concept binnen de beauty branche, zijn we op zoek gegaan naar verschillende specialisten. Ons fantastische team bestaat uit color en hairwork specialists, make-up artists, stylisten en dermatologische deskundige. Met dit team kunnen we onze klanten de beste adviezen en behandelingen aanbieden met betrekking tot haar en hoofdhuid. Ook bruiden kunnen in deze formule goed en relaxed naar hun trouwdag toewerken omdat we alles op elkaar kunnen afstemmen."

Cosmo Hairstyling werkt met en zonder afspraak van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0165-543494 of maak een afspraak op www.cosmohairstyling.com.

Scarlett is de trotse eigenaresse van Zuiver Schoonheid & Massage. "Of het nu gaat om het geven van schoonheidsbehandeling of massages, het contact met de klanten staat voorop. Er word uitsluitend gewerkt met 100% natuurzuivere producten van Botanical Beauty. Dus heeft u last van acne, eczeem, slechte, droge of ouder wordende huid? Of wilt u een moment ontspanning en verwennerij? Maak dan een afspraak voor een op maat gemaakt behandelplan of product advies. Ik ben aanwezig op maandag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. Voor een afspraak ben ik te bereiken op nummer 06-37605359. U kunt ook een kijkje nemen op mijn website: www.zuiver.bio."

Lyke, de trotse eigenaresse van Pedicuresalon La Voetyke. "Ik ben medisch pedicure en speciaal opgeleid en bevoegd op het gebied van complexere voetverzorging. Veel medische aandoeningen brengen specifieke complicaties aan de voeten met zich mee zoals bv huidaandoeningen, reuma, diabetes enzovoorts. Maar zeker ook een bezoek voor een heerlijke ontspannen voetmassage of een mooie kleur gellak op de teennagels is natuurlijk mogelijk. Ik ben aanwezig op dinsdag. Voor een afspraak ben ik bereikbaar onder nummer 06-13031157."

Cosmo Hairstyling bevindt zich op het Mill Hillplein 9 te Roosendaal.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox