Logo gazetroosendaal.nl


Carnavalscrèche 't Oppasbal

Speciaal voor de allerkleinste prallekes en brakskes van 0 tot 4 jaar verzorgt Stichting Carnaval Roosendaal op donderdag 8 februari 2018 een heel leutig feestje, namelijk 't Oppasbal.

Stichting Carnaval Roosendaal wil graag een carnavalscrèche organiseren, waar de allerkleinste Tullpetaontjes worden vermaakt en waar oppassers hun kroost in een veilige omgeving kunnen laten kennismaken met het carnavalsfeest.

In Roosendaal vergrijst de carnavalspopulatie net zo hard als heel Nederland vergrijst. En heel veel Tullepetaonen op leeftijd zijn gezegend met kleinkinderen en al het werk dat daarbij komt kijken. In de toekomst is de kans groot dat je als opa en oma structureel ingezet wordt om 'op de kleintjes' te passen. En dat is leuk maar naast de kleintjes willen we ook voor hun oppassende hulptroepen een leuk feestje organiseren.

Dit unieke feest is op donderdagochtend (8 februari) van 09.30 uur tot 11.30 uur in Schouwburg De Kring. Daar kunnen de kinderen naar toe met hun opa, oma, gastouders , crècheleidsters enz. om er te 'daanse, kleure, schmienke', en natuurlijk om met Prins Markus I op de foto te gaan.

We gaan ook nog een lekker 'fruit'apke maoke' en Bram, onze voorleeskampioen uit 2017, komt om 'ver'aoltjes' voor te lezen. De jeugd is de toekomst en jong geleerd is oud gedaan. Het gaat vast een topfeestje worden, waarbij de jongste garde even in de spotlight gezet wordt en hun trouwe begeleiding even kan uitrusten en bij kan kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

SCR heeft er zin in en ziet jullie graag op: donderdagochtend 8 februari van 09.30 uur tot 11.30 uur in Schouwburg De Kring. Toegang gratis.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox