Logo gazetroosendaal.nl


Tonpraotspektakel
Tonpraotspektakel (Foto: Maurice Broeren)

Stormloop verwacht tonpraten Wouw

Jaarlijks organiseert Café Zalen Donkenhof de traditionele Wouwse tonpraatavonden in het weekend voorafgaande aan het carnavalsweekend. Ook voor de editie van 2018 is de organisatie er opnieuw in geslaagd 5 bekende Wouwse mauwers te strikken om u te vermaken met (lokale) grappen en grollen. Er wordt een stormloop verwacht bij de kaartverkoop op 12 januari, wees er dus op tijd bij!

“Deze traditioneel tonpraatavonden zijn al jaren een groot succes. Zelfs zo’n groot succes dat beide avonden vorig jaar al binnen 28 minuten waren uitverkocht en we nogal wat liefhebbers hebben moeten teleurstellen, vandaar dat we, in goed overleg met de tonpraoters, hebben besloten een extra avond toe te voegen aan het programma”, aldus Maurice Broeren een van de organisatoren van de avonden. Dit jaar worden de avonden georganiseerdop donderdag 1 februari 2018, vrijdag 2 februari 2018 en zaterdag 3 februari 2018.”, zegt een trotse en enthousiaste Maurice.

Om meer fans van het tonpraten de kans te geven een kaartje te kopen heeft de organisatie besloten enkele spelregels voor de voorverkoop in te stellen. De voorverkoop start op vrijdag 12 januari 2018 stipt om 19:00 uur en het café gaat open om 18:30 uur. Bij binnenkomst ontvang je een bonnetje met een nummer er op (1 bonnetje per persoon). Met dit bonnetje kun je maximaal 6 kaarten per avond kopen. Wees er wel snel bij om teleurstelling te voorkomen, want het aantal kaarten per avond is opnieuw zeer beperkt.

reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten
Shopbox