Logo gazetroosendaal.nl


 Marleen Konings als Kaat van de Kaai in de ton.
Marleen Konings als Kaat van de Kaai in de ton.

Tonpraatmiddag door De Kreunende Tram

Na het grote succes van vorig jaar van de eerste tonpraatmiddag, georganiseerd door gezelligheidskoor De Kreunende Tram, krijgt het nu een vervolg op zondag 14 januari vanaf 13.30 uur (zaal open vanaf 12.30 uur). Dit jaar strijden er 9 geweldige tonpraters om de meekrapsteker van 2018. De voorverkoop is op zondag 7 januari a.s. tussen 11.00 uur en 12.00 uur in Café Het Pleintje, JF. Vlekkeplein 12 te Stampersgat Let op: Vol=Vol.

Ook dit jaar organiseert gezelligheidskoor De Kreunende Tram voor het 2ejaar een gezellige middag waar 9 geweldige regionale tonpraters strijden om de Meekrapsteker. Deze middag zal aan elkaar gepraat worden door Peter Aarts, de dirigent van gezelligheidskoor De kreunende Tram. Hij zal ondersteund worden door het protocol en de raad van elf van carnavalsvereniging De Meekrap en de dans Mariekus. En de muzikale begeleiding zal gebeuren door dweilband" 'T Kan Nog Net".

De deelnemers zijn o.a. Johan Vermolen als d'n Trammachinist, Judith Hoefnagels als Keejke van de Ketering, Bert Matthijse als Bertje van de Baon, Ellis Marcelis als El de Lellebel, Ronnie Buyks als Berend ut Boerke, Marleen Konings als Kaat van de Kaai, Arie Schoofs als Rob Geus, Piet Vegers als Ons Peerke en Frank Roks als Boske d'n Kul. Deze artiesten zullen in blokken van 3 optreden en dan gevolgd met een korte pauze zodat u even weer op adem kunt komen voor het volgende blok.

De tonpraters komen graag naar Stampersgat omdat het een compacte ruimte is en ze makkelijk contact met het publiek hebben. Mede omdat het publiek in Stampersgat een luistrend publiek is en dat hebben ze nodig om hun tekst/grappen goed over te laten komen .

Dit jaar zal Marleen Konings haar wisselbokaal verdedigen van 2017 en dit doet ze met haar typetje als Kaat van de Kaai, waar ze vorig jaar heel de zaal mee plat kreeg.

De voorverkoop is op zondag 7 januari a.s. tussen 11.00 uur tot 12.00 uur de kosten bedragen 7 euro per persoon.

reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten
Shopbox