Logo gazetroosendaal.nl


Foto: obs de gezellehoek

Afscheid juf Francis van O.B.S. De Gezellehoek

Op woensdag 20 december 2017 nam juffrouw Francis Jaspers afscheid van O.B.S. De Gezellehoek te Roosendaal (bestuur: OBO-West-Brabant). Zij heeft bijna 40 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan ruim 25 jaar op deze school.

Vooral de laatste jaren heeft ze zich toegelegd op het onderwijs aan anderstaligen: ze is op onze school degene die deze projecten mede heeft opgestart en een goede basis heeft gegeven. Hierdoor is O.B.S. De Gezellehoek dé school geworden in regio Roosendaal, waar anderstalige kinderen naar toe komen om in ongeveer veertig weken het Nederlands zover te leren beheersen dat ze mee kunnen in de reguliere groepen.

Woensdag heeft ze in de ochtend afscheid genomen van haar leerlingen op een heel ongedwongen manier: met veel cadeaus, knuffels, tekeningen en liedjes. Hierna volgde een receptie van 12.00 tot 13.30 uur voor genodigden en belangstellenden op school. 's Avonds kreeg ze een afscheidsdiner aangeboden met haar collega's bij Bistro Le Mouton in Nispen.

O.B.S. De Gezellehoek zal juffrouw Francis gaan missen op school, maar hoopt wel dat ze een net zo bevredigende invulling gaat geven aan haar andere tijd.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox