Logo gazetroosendaal.nl


Groenhuysen telt af naar 25-jarig jubileum

Aftellen naar het nieuwe jaar doet iedereen, maar sommige doen het dit jaar met een bijzondere reden. Zo ook de medewerkers, vrijwilligers en bewoners en klanten van Groenhuysen. De bekende ouderenzorgorganisatie in Roosendaal en omgeving bestaat in 2018 namelijk 25 jaar. Dat vieren ze graag met alle betrokkenen.

"Dinsdag 1 mei 2018 is onze officiële jubileumdatum. Op die dag is het precies 25 jaar geleden dat Groenhuysen ontstond uit een fusie tussen Charitas, het vroegere gasthuis, en diverse bejaardencentra uit Oudenbosch en omstreken", vertelt bestuurder Marjolein de Jong enthousiast. "Wij zijn trots op deze mooie leeftijd en op wat we samen met onze medewerkers en vrijwilligers in deze jaren hebben bereikt. In 2018 staan we daarom uitgebreid stil bij ons jubileum. Niet alleen op 1 mei, maar het hele jaar door!"

Verschillende medewerkers van Groenhuysen zijn al druk bezig met de voorbereidingen van de festiviteiten in het jubileumjaar. In diverse commissies richten zij zich op feestelijke initiatieven voor alle doelgroepen. Activiteiten voor bewoners, uitjes voor klanten en een personeelsfeest voor medewerkers. "We vieren ons jubileum samen met onze omgeving. Ook maken we verbinding met het 750 jaar bestaan van Roosendaal. Samen met onze medewerkers, vrijwilligers, bewoners en klanten maken we er een onvergetelijk jaar van."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox