Kruimel & Co nieuwe outlet met kindermerkkleding

Op Raadhuisstraat 30 in Roosendaal is op 8 december een nieuwe winkel van start gegaan onder de naam 'Kruimel & Co'. De eigenaresse Ilona Lambregts verkoopt haar outlet merkkleding voor kinderen voor kleuters en kinderen tot een leeftijd van 16 jaar.

Ilona beheert ook in Ossendrecht een groothandel in die bekend is onder de naam 'Marktpartijtjes.com'. Groothandel in outlet kinder merkkleding. Zij koopt restpartijen van gerenommeerde merken en zet die dan weer op haar beurt af aan handelaren en winkelbedrijven. Ze achtte de tijd gekomen ook zelf met zo’n eigen winkel te beginnen en daarmee het contact met de klant in directe vorm tot stand te brengen.

In de winkel is een grote verscheidenheid aan kinderkleding te vinden netjes gesorteerd op maat en geschikt voor meisjes of jongens. Rinus van Wezel maakte onderstaande video waarin hij ging kijken in de winkel en een praatje maakte met Ilona Lambregts. Ten tijde van zijn bezoek biedt de winkel de kleding tegen een forse korting van 60 procent. Lambregts hoopt daarmee een vlotte start te maken in Roosendaal en bekendheid te krijgen met Kruimel & Co.

Meer berichten