Logo gazetroosendaal.nl


December 2016
December 2016 (Foto: La Lisière)

Drukke decembermaand voor La Lisière

De dames van La Lisière zijn samen met muzikaal leider Jack Buijs de afgelopen maanden weer druk met de voorbereidingen voor de optredens in de maand december. Dan staat naast hun gebruikelijke repertoire natuurlijk ook het kerstrepertoire op het programma.

En al is het best een beetje vreemd om in september al kerstliederen te zingen, het is wel noodzakelijk om in december alles weer uit het hoofd te kunnen brengen! Het eerste optreden staat gepland voor woensdagmiddag 13 december, dan is er een winterconcert voor de leden van de KBO in Huijbergen. Een paar dagen later volgt een gezamenlijk concert met de Roseländer Musikanten, dit is op zondagmiddag 17 december vanaf 14.00 uur in de St. Josephkerk in Roosendaal. Toegangsbewijs à 7,50 euro (incl. consumptie) is te verkrijgen bij binnenkomst.

Vervolgens wordt er op donderdagavond 21 december een optreden verzorgd in het Elisabeth in Roosendaal. Hier zijn ook niet-bewoners van harte welkom, voor 5 euro kunt u naast een kopje koffie of thee komen genieten van een gevarieerd programma, de aanvang is 19.00 uur. En om helemaal in kerstsfeer te komen sluit La Lisière hun optredens in de decembermaand af met het muzikaal opluisteren van de kerstmis in de kerk van Wouwse Plantage. Deze mis op kerstavond 24 december begint om 19.00 uur. Kortom: een goed gevulde agenda voor La Lisière, waarbij zij u graag ontmoeten! Zie ook www.la-lisiere.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox