Logo gazetroosendaal.nl


Foto: Peter Bastiaanssen

Tentoonstelling 'Art is a dog'

Zondag 10 december start de tweede tentoonstelling in Kunsthal Oudenbosch met beelden en schilderijen van de Rotterdamse kunstenaar en filosoof Peter Bastiaanssen. De feestelijke opening is om 15.00 uur en wordt verricht door Jan Paantjens, wethouder kunst en cultuur in de gemeente Halderberge. Een van Nederlands beste jongleurs, Ezra Veldman, zal zijn diabolokunsten tonen deze middag. Hij treedt onder andere op bij circus Renz.

Rode draad in deze tentoonstelling is de zwarte hond, beeldmerk van Peter Bastiaanssen. Een op het eerste oog grappig slim hondje. Hij duikt op in bekende meesterwerken, hij maakt deel uit van ogenschijnlijk vrolijke taferelen, hij is afgebeeld op een klein fel gekleurd vlak omgeven door zijn eigen schaduw, hij is ruw gehakt uit hout en staat ons aan te grijnzen…wil deze brave viervoeter ons iets vertellen?

Alle werken zijn te koop. De tentoonstelling is te bezoeken tot eind februari. De Kunsthal is vrijdag en zondag open van 14.00 tot 17.00 uur uur en op afspraak (06-28828234). Locatie: Markt 72, te Oudenbosch.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox