Logo gazetroosendaal.nl


Diantha van Hoof in haar rol als prinses Lina.
Diantha van Hoof in haar rol als prinses Lina.

Theaterwerkplaats Tiuri speelt 'Lang héél lang geleden...'

Op zaterdag 9 december om 19.30 uur speelt Theaterwerkplaats Tiuri de première van de voorstelling 'Lang, héél lang geleden…' in Schouwburg De Kring Roosendaal. De voorstelling is daarna nog te zien op zondag 10 december om 14.30 uur, ook in Schouwburg De Kring.

'Lang, héél lang geleden…' is een voorstelling vol avontuur over vriendschap, samenwerken en jezelf mogen zijn. De regie is in handen van Sharon Merk. Een korte vooruitblik:

Lang, héél lang geleden in een koninkrijk hier ver vandaan ging alles precies zoals het moest. Het volk was niet gelukkig, maar ook niet ongelukkig. Iedereen deed zijn 'eigen ding' zonder zich met een ander te bemoeien. Precies zoals de koningin het graag zag. Tot dat één toverspreuk alles zou veranderen…

Kaarten zijn te koop via de website van De Kring: www.dekringroosendaal.nl en aan de kassa. De entree is 10 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 5 euro. De voorstelling is voor jong (4+) en oud geschikt.

Theaterwerkplaats Tiuri maakt theaterproducties met acteurs met een (verstandelijke) beperking. Er is een werkplaats in Breda en een in Roosendaal. In beide theaterwerkplaats leidt Tiuri de deelnemers op tot theatermaker. Deelnemers leren acteren, dansen, bewegen, en krijgen inzicht in hoe een voorstelling wordt gemaakt.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox