Logo gazetroosendaal.nl


Foto: Wim Lanser

Enge Buren in De Kring met 'Vreemde Vogels'

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. Ze zijn bekend geworden van hun parodie Pizza Calzone. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Op vrijdag 15 december staan ze in De Kring in Roosendaal om 20.15 uur.

Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. Verschillende soorten muziekstijlen worden gebruikt en met de 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning. Met een aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk speelplezier bespelen Enge Buren met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven! We zweven via eendagsvliegen en eigenaardige artiesten naar excentrieke entertainers en zonderlinge buren. In vogelvlucht langs rare snoeshanen en exotische paradijsvogels op zoek naar de vreemde eend in de bijt. Een merkwaardige mix tussen muzikale buitenbeetjes en theatrale hoogstandjes, aangevuld met dwaze dansjes en maffe acts. Laat je meevoeren op deze bijzondere thermiek. Wees welkom in de wonderlijke wereld van 'Vreemde Vogels', voor jong en oud.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox