Logo gazetroosendaal.nl


Janine uit Roosendaal wordt verrast met de PostcodeStraatprijs-cheque én de auto.
Janine uit Roosendaal wordt verrast met de PostcodeStraatprijs-cheque én de auto. (Foto: Bea Post)

Prijzenregen in Roosendaal

Een grote verrassing voor vier deelnemers van de Postcode Loterij in Roosendaal. Op postcode 4702 SP (Stoopstraat) is de PostcodeStraatprijs gevallen in de oktobertrekking van de Postcode Loterij. Woensdag werden zij door prijswinnaarbegeleider Bea Post verrast met de cheque. De PostcodeStraatprijs valt dit jaar voor de derde keer in Roosendaal.

Een inwoner mag zich gelukkig prijzen met 50.000 euro en drie inwoners ontvangen 25.000 euro. Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Janine is blij verrast: "Ik ga meteen mijn man bellen! Wat geweldig. 25.000 euro én een nieuwe auto!"

De PostcodeStraatprijs viel dit jaar al twee keer eerder in Roosendaal. In de maand juli viel de Straatprijs op postcode 4707 SR (de straat de Bokberg). Tien deelnemers vielen toen in de prijzen. Januari dit jaar viel de Straatprijs op postcode 4703 NP (Gerard ter Borchstraat). Toen wonnen twee deelnemers een bedrag van 25.000 euro.

In de maand november maakt de Postcode Loterij extra veel deelnemers blij met de PostcodeStraatprijs. Naast de vier reguliere Straatprijzen die de Postcode Loterij elke maand uitreikt, worden in november nog eens 20 extra Straatprijzen uitgereikt. De meeste winnaars ontvangen 25.000 euro per lot, omdat zij met de StraatprijsVerdubbelaar meespelen. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro per lot.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox