Logo gazetroosendaal.nl


Kerstmarkt in Stampersgat

Ook dit jaar wordt zal de kerstmarkt weer gehouden in de Martelaren van Gorcumkerk in Stampersgat op zaterdag 9 december van 18.00 uur tot 22.00 uur. Tijdens de kerstmarkt treden diverse muziek/zangvereniging weer op.

Door deze optreden wordt er weer een gezellige kerstsfeer gecreëerd tijdens de bezoeken aan de vele kramen die er aanwezig zijn. Ook dit jaar is het weer mogelijk om de kerstmarkt in de voormalige Martelaren van Gorcumkerk te organiseren door het kerst comité. Dit jaar krijgen ze steun van leden van gezelligheidskoor De Kreunende tram en van dartvereniging La Plaza omdat er namelijk veel handjes nodig zijn.

Dit jaar proberen ze de sfeerverlichting nog beter tot uiting te laten komen doormiddel van de contouren van de kerk ook te laten spreken. Ook de muziekverenigingen zijn druk aan het repeteren om hun optreden zo perfect/sfeervol mogelijk te laten verlopen. Voor de ouderen zal er een zitruimte gecreëerd worden waar ze zittend aan de muziek kunnen luisteren.

Waar ze natuurlijk ook een drankje kunnen nuttigen wat tijdens de kerstmarkt aanwezig is. Ook zal de kerstman natuurlijk aanwezig zijn die lekkers heeft voor de kinderen. De muziekverenigingen die optredens verzorgen zijn gemengd koor Vox Populi, Gezelligheidskoor De Kreunende Tram, Mandoline orkest Melodia, 'T Kerst Nog Net en Zeemanskoor De Kreekrakkers. En natuurlijk niet te vergeten de vele kerstkramen die er in de kerk aanwezig zijn om hun waar aan te prijzen.

Maar ook hele mooie kerstartikelen waar u jaarlijks met de kerstdagen u huis kan versieren. Voor het reserveren van een kraam, kosten 12,50 euro, kan u contact opnemen met Carla van Laarhoven: 0165-512809 of adlaarhoven01@gmail.com.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox