Geslaagde opening Eye-Candy 17

Afgelopen zondag was het bij Galerie Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in Roosendaal gezellig en druk tijdens de opening van expositie Eye-Candy 17. De bezoekers genoten zichtbaar van de geëxposeerde professionele kunst gepresenteerd op 1150 vierkante meter en van de live muziek door saxofonist Peter van Ineveld.

De initiatiefnemers, kunstenaar Anita Ammerlaan en haar man Patrick Roelofs, de exposanten en Peter van Ineveld ontvingen veel goede en bijzondere reacties van de aanwezige bezoekers. Patrick: "Wij kijken terug op een geslaagde opening van deze bijzondere expositie en het doet ons goed om te zien dat er goede belangstelling was voor de opening van Eye-Candy 17. We mochten niet alleen bezoekers begroeten uit Roosendaal maar ook uit o.a. België, Zeeland en Zuid-Holland. Saxofonist Peter van Ineveld vulde onze ruimte met heerlijke jazz geluiden die goed in de smaak vielen bij de bezoekers. Kortom, wij kijken terug op een fijne en mooie opening!"

De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken. De 1150m2 grote galerie staat toe dat het werk van alle exposanten op een ruime en professionele manier tentoongesteld is. De 12 kunstenaars presenteren zowel 3D-objecten als wandobjecten. De Eye-Candy 17 exposanten zijn: Frank Vanhooren(België), Jos Rijff, Sonja van Dijk, Leo Gerritsen, Bert Verboon, Wiebrand Bouwkamp, Marian Bax, Mathisse Arendsen, Nel Douma, Marly Freij, Wim Noordam en Anita Ammerlaan

De galerie is vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 12.00 tot 17.00 uur. Eye-Candy 17 is tot en met 4 februari te zien. Vrijdag 29 t/m zondag 31 december is de galerie gesloten.

Meer berichten




Shopbox