Foto: www.sintnicolaasroosendaal.nl

Aankomst Sinterklaas op 18 november

Het Sint Nicolaas comité heeft al volop contact met de hoofdpiet in Spanje. Alles moet natuurlijk op tijd en goed geregeld worden voor de aankomst in Roosendaal die op 18 november op de Kade zal plaatsvinden.

Sinterklaas is voor zijn feestje op 18 november in Roosendaal. Op het Kadeplein is er een welkomstcomité, zelfs burgemeester Niederer is van de partij. Zoals gezegd is Sinterklaas van de partij maar zoals jullie gewend zijn komt hij zeker niet alleen. Natuurlijk is zijn paard Amerigo erbij en maar liefst 275 pieten. Alle pieten waaronder snoeppieten, DJ-piet, circuspieten, danspieten en muziekpieten zijn er bij. De kinderen moeten tijdens de intocht goed opletten want er worden vandaag een vijftal bijzondere snoepzakjes uitgedeeld waarin een briefje zit.

Een aantal Pieten doet mee aan de grote Sinterklaasmusical die ook dit jaar onder regie van Sander Nijssen in de grote zaal van theater De Kring plaatsvindt. Op 26 november zijn er dit jaar voor het eerst maar liefst vier voorstellingen voor jong en oud. Kaarten kunnen gereserveerd worden via de kassa van de Kring. Daarnaast lopen op koopzondagen 26 november en 3 december pakjespieten rond in het centrum van Roosendaal om snoep uit te delen en ballonfiguurtjes te maken. Meer info op Facebook (Sint Nicolaas Comité Roosendaal) of de website.

Meer berichten
Shopbox