Muzikale ontmoeting in De Kring

Op 18 november om 20.00 uur vindt een uniek uitwisselingsconcert plaats in de kleine zaal van De Kring in Roosendaal, van Harmonieorkest Oranje en Regio Orkest West-Brabant.

In 2012 troffen de twee orkesten elkaar al in het Veerhuis in Oud-Gastel. Het is dus hoog tijd voor een tweede concertontmoeting. Beide orkesten staan voor een kwalitatief hoogstaand en zeer gevarieerd programma, waarbij de mogelijkheden van een harmonieorkest optimaal benut worden door hun complete bezetting.

Het spits wordt afgebeten door Regio Orkest West-Brabant en zij opent de avond met Jubilee Overture. Daarna laten zij u Windows of the World, Dixieland Jamboree en andere werken horen.

Het Regio Orkest West-Brabant is na 20 jaar welbekend in de regio. Het orkest telt ruim 50 leden van alle leeftijden. Het orkest verenigt muzikanten uit diverse steden en dorpen in West-Brabant. Één van de recente hoogtepunten was het jubileumconcert samen met philharmonie zuidnederland in de grote zaal van De Kring.

Na de pauze is het de beurt aan Harmonieorkest Oranje uit Wouw, die onder leiding van Pieter Vandermeiren werken als New London Pictures en Hymn to the Infinite Sky ten gehore gaan brengen. Dit is een onderdeel van het programma waarmee Harmonieorkest Oranje recentelijk de eerste prijs heeft gewonnen tijdens het Onderling Muziek Concours te Wouw. Het programma is voor iedere muziekliefhebber meer dan de moeite waard is! De deuren gaan open om 19.30 uur.

Bestel snel de kaarten zodat u zeker weet dat u er bij kunt zijn! U kunt uw kaarten à 10 euro bestellen via de website van De Kring: www.dekringroosendaal.nl.

Meer informatie vindt u op www.regio-orkest.nl of www.harmonieoranje.nl.

Meer berichten
Shopbox