Genieten van woord, gitaar en zang op het Vuurfeest

Op zaterdag 18 november houdt het Openluchttheater in Nispen een Vuurfeest. Om 17.00 eet men met z'n allen een hapje waarna u kunt genieten van vier bijzondere artiesten.

Maak kennis met Spoken Word; het gesproken woord, soms begeleid met muziek, maar niet altijd. Mickey Wo (1986, Eindhoven) zal aftrappen; Hij is een spoken word artiest die het beste van rap, poëzie en performance combineert.

Hierna zal Ismène Elbers, begeleid door Tom Punt op gitaar, haar Boom van Verlangen in Nispen laten groeien en bloeien. 'Boom van Verlangen' is een voorstelling waarin Ismène haar publiek meeneemt naar hun persoonlijke stille of uitgesproken verlangens. Iedereen jong, oud, rijk of arm heeft wel iets of iemand waarover men droomt wenst of verlangt en deze verlangens zal Ismène tijdens de voorstelling bezingen en naar eigen gevoel en ingeving bespreken middels korte verhaaltjes en/of middels poëzie.

Joost Hoekaf (Joost Hoeck, 1996, geboren en getogen te Essen) is hiphop artiest, (slam) poëet en professioneel performer. Hij stond reeds op podia van alle soorten en maten in zowel België als Nederland en trad op van café tot Bourlaschouwburg. Hij predikt, verzoent en probeert positieve verandering in gang te zetten via zijn werk: Voor de liefde voor de kunst, niet het applaus.

Het sneldichten, wat een kunst in improviseren is, zal ook aan bod komen; hoe dat eruit gaat zien is vooralsnog niet te plannen: Dat gaat 18 november ontstaan: komt u het mee beleven? Entree 3 euro. Bij minder goed weer wordt er een overkapping geregeld, bij heel slecht weer gaat de avond door in de kerk. Raadpleeg tegen die tijd www.oltn.nl of facebook voor de meest actuele informatie.

Meer berichten
Shopbox