De zeskoppige jury van 2017. Een uitgebreid bedrijfsbezoek en presentatie aan de jury is onderdeel van de procedure.
De zeskoppige jury van 2017. Een uitgebreid bedrijfsbezoek en presentatie aan de jury is onderdeel van de procedure.

Genomineerden Roosendaal Business Awards 2017

Op 20 november vindt de Roosendaal Business Award 2017 plaats, een prachtige avond boordevol inspiratie, culinaire heerlijkheden, en spetterende optredens. En natuurlijk uitstekende ondernemers!

Wilt u ook aanwezig zijn bij het grootste zakelijke evenement van Roosendaal? Bestel vandaag nog uw tickets. Het wordt wederom de ondernemersavond van het jaar! Dit jaar geldt niet het standaard MKB-tarief van 85 euro maar 65 euro per persoon. Met dit verlaagde tarief wordt netwerken tijdens het diner verder gestimuleerd. Bestel uw kaarten op de website.

Na zeer uitvoerig overleg heeft de zeskoppige onafhankelijke, deskundige jury haar keuze gemaakt. Een uitgebreid bedrijfsbezoek en presentatie behoort tot de procedure. Uit alle voortreffelijke ondernemers zijn onderstaande ondernemers geselecteerd op basis van vooraf vastgestelde criteria (willekeurige volgorde):

De Business Award

ASK Romein
Taxibedrijf De Groen
Moerings Waterplanten

Small Business Award

Coppens Uitvaartzorg
Tierolff Muziekcentrale
Huize Vinkenbroek

City Award

Financiele Meesters
Gossip Fashion
Lunchlokaal Noen

Als reizend circus doet de Roosendaal Business Awards telkens bijzondere locaties aan. Het VIP arrangement vond vorig jaar plaats in het Oude Raadhuis. Het MKB arrangement vond plaats in Brasserie 2Eat. De uiteindelijke uitreiking van de Ondernemersprijs vind plaats in 'onze' St. Jan. Kortom, mooie locaties met een sfeervolle entourage en gepaste ambiance.

De voormalige kerk met zijn indrukwekkende zuilen, mooie gewelven en prachtige ornamenten in combinatie met alle unieke, aangebrachte faciliteiten maakt de St. Jan uitermate geschikt voor de Ondernemersprijs.

Het Oude Raadhuis is de vergaderplaats voor het hoogste gemeentelijke bestuursorgaan: de Roosendaalse gemeenteraad.

Meer berichten
Shopbox