Herleef de Weense tunes

Nadat Stichting ROOS gevolgd door de Roosendaalse vereniging Maskerade enkele jaren geleden de operetteproducties in theater de Kring beëindigden, hadden betrokkenen niet kunnen vermoeden dat men zoveel liefhebbers van deze melodieën met lege handen achterliet. Naast de herinneringen die bezoekers aan de operettes en Weense middagen nog hebben, mag het zogenaamde Andre Rieu-effect hierbij ook niet onvermeld blijven. Samen met zijn orkest en solisten heeft deze musicus de Weense muziek wereldwijd populair gemaakt.

Een groep enthousiastelingen heeft het initiatief genomen om dit nieuw leven in te blazen onder de naam 'Weense tunes'. Zondag 19 november zal de bekende sopraan Angelique Wardenier te gast zijn bij het eerste optreden. De organisatie is blij dat zij erin geslaagd is om deze sopraan, bekend onder meer van de diverse glansrollen bij de operettes van ROOS en Maskerade, naar Roosendaal te halen.

Angelique zal samen met de overige solisten Frans Koevoets en Piet van der Hoeven, het projectkoor en het speciaal voor deze gelegenheid samengesteld orkest, een programma van bekende Weense- en operettemelodieen brengen. In het voorpauze programma krijgt Roosendaals talent de gelegenheid om zich in een swingend programma te presenteren. Kaarten zijn telefonisch te bestellen via 0165 551073 of per email weensetunes@gmail.com. Deze muzikale middag zal plaatsvinden in de zaal van Dancemasters Rottiers aan de Vijfhuizenberg 52 te Roosendaal en vangt aan om 14.00 uur.

Meer berichten
Shopbox