Foto: carnaval

Geen Nacht van Swaree: nieuwe manier kaartverkoop

Het bestuur van de Stichting Carnaval Roosendaal heeft vorige week een definitief besluit genomen omtrent de kaartverkoop van het Priense Swaree. Het was reeds bekend dat de Stichting geen gebruik meer zou maken van parkeergarage de Biggelaar.

De belangstelling voor dit evenement is zo groot geworden dat het voor de organiserende partijen haast niet meer mogelijk is om de kaartverkoop (Nacht van het Swaree) op een beheersbare en verantwoorde (veilige) manier te organiseren. In overleg met de beheerder van de Biggelaar, Schouwburg de Kring en een 40-tal liggers van het eerste uur is daarom besloten om definitief met "de nacht" te stoppen en hiervoor een nieuw evenement in het leven te roepen.

De kaartverkoop zal gaan plaats vinden in de vorm van een loterij. Op 5 januari zullen de deuren van schouwburg de Kring open gaan rond 16.00 uur. Dan kan iedereen een lot krijgen in de vorm van een polsbandje met uniek nummer. Rond acht uur stopt men met het uitdelen van de polsbandjes. Tijdens de avond zijn er vijf of zes trekkingen. Degene die het polsbandje heeft met het getrokken nummer kan maximaal vier kaarten kopen. De polsbandjes zijn niet overdraagbaar. De trekkingen zullen worden afgewisseld door een leutig stukje entertainment. Tevens zal deze avond de eerste CD worden uitgereikt. De spelregels verschijnen binnenkort op tullepetaonsnieuws.nl.

Meer berichten
Shopbox