Foto: 2CREA8

Openluchttheater Nispen heeft een droom

Het openluchttheater Nispen, dat voornamelijk gebouwd is door lokale vrijwilligers, heeft een nieuwe droom. Een mooie, hufterproof opslag voor de materialen en een toiletruimte voor de bezoekers.

In het knusse buitentheater worden allerlei voorstellingen gehouden, zoals toneel, muziek en dans en de slogan is niet voor niks 'Dit theater is ook van jou', want anderen zijn welkom voor allerlei culturele doeleinden. Om dit initiatief te ondersteunen is een team van vrijwilligers uit het culturele veld van Roosendaal bezig om de stichting te helpen om samen de droom te verwezenlijken. Er zijn tekenaars, regelaars en klussers bij betrokken en een stukje grond bij het theater ligt voor het oprapen. Iedereen mag en kan meedoen.

Deze samenwerking is een gevolg van het Cultuurvirus, wat een initiatief is van het Cultuurnetwerk Roosendaal waarin samenwerking tussen culturele verenigingen wordt gefaciliteerd. Vanuit het initiatief van Cultuurvirus is een schets gemaakt, waarop de gedroomde faciliteiten opgetekend zijn. Zo zoekt het openluchttheater bijvoorbeeld een zeecontainer, of bouwunit, een mobiele kantoorunit of puike toiletruimten, die nog goed genoeg zijn om op te knappen tot een mooie bruikbare plek van ongeveer 50 vierkante meter. Wil je helpen, heb je een tip of idee, meld je bij Mariska Wagemaker van het openluchttheater. Zo laten we samen dingen groeien.

Meer berichten
Shopbox