Meesterpianiste Marietta Petkova jubileert in Hoeven

Op vrijdagavond 17 november om 20.15 uur geeft de wereldberoemde Bulgaarse pianiste Marietta Petkova een pianorecital in de kapel van de Bovendonk in Hoeven. Op het programma staan werken van Bach, Chopin en Rachmaninov.

De Stichting Cultuur Oudenbosch is verheugd dat zij Marietta Petkova mag presenteren en nodigt iedereen uit. Geniet van het inmiddels vertrouwde concept, een klassiek concert van wereldklasse in de bijzonder ambiance van Bovendonk.

Geheel op eigen kracht heeft Marietta Petkova de top van het muziekleven bereikt. Dit jaar viert zij haar 25-jarig jubileum als concertpianiste in Nederland. Haar persoonlijkheid, uitstraling en meesterschap brengen een verbinding tot stand met een alsmaar groeiend publiek in Nederland en daarbuiten.

Kaarten kosten 32,50 euro inclusief een consumptie na afloop in de refter van de Bovendonk. Maak er een compleet uitstapje van door voorafgaand aan het concert te genieten van een 3-gangen concertmenu bij Brasserie Bovendonk. Hiermee reserveert u direct ook een mooie plaats op de voorste rijen.

U kunt uw kaarten online bestellen of aanschaffen bij de bekende verkooppunten 't Koepelke op de Markt 36, Villa Viva Sam Sam aan de Polderstraat 2a en Flesjewijnshop aan de Polderstraat 1 in Oudenbosch en bij de Bovendonk in Hoeven.

Meer berichten
Shopbox