Heerl'k Halloween geslaagd

Dinsdag 31 oktober was Heerle eventjes het spookachtigste dorp van Nederland. Door heel het dorp waren er diverse kraampjes waar spelletjes gespeeld konden worden en pakte diverse woonadressen uit met een heus Halloween-spektakel.

Een beetje eng, maar toch heel leuk. Zo is het tijdens Heerl'k Halloween in Heerle. Voor breed publiek was er weer van alles te beleven op spookgebied. Langs een route van Piraten, Horror-Clowns, Zombie's, Monsters, Heksen en alle andere spoken, dwaalden de verkleedde Herelse kinderen op zoek naar snoepjes. Niet alleen uit Heerle, maar ook uit de buurtdorpen en steden waren mensen gekomen om het spektakel mee te mogen maken.

Ook was er een dans act en een heus spook-orkest. In buurthuis de Schalm werden bezoekers op de foto gezet. Hiermee zijn we op zoek naar Herels engste verteld Albert van Sprundel van Bar de Schalm. Ook was er een raadspel vanuit Heerl'k Halloween. Hoeveel snoepjes zitten er in de Pot was de vraag. Het aantal 396 werd niet geraden, maar Fleur Remmerswaal, 7 jaar uit Heerle zat hier het dichtste bij. Met het antwoord van 399 snoepjes feliciteren wij Fleur met het winnen van deze gigantische snoeppot.

Stichting Heerl'k zit niet stil na dit evenement. 11 november tijdens Sint-Maarten is er geregeld dat er weer vooruit gereisde zwarte pieten langs de deur komen bij de Herelse kinderen. Ook de bekende Kerstmarkt begint vorm te krijgen. Heerl'k Kerst wordt gehouden op zaterdag 9 december van 11.00 uur tot 19.00 uur. Informatie hierover is te vinden op www.heerlkheerle.nl.

Meer berichten
Shopbox